Duidelijk en correct presenteren in het Duits

  1. Home
  2. Individuele taaltraining
  3. Duidelijk en correct presenteren in het Duits

Over deze cursus

Moet je vaak voor een Duits publiek of in het Duits presenteren? Of Ben je nog steeds een beetje onzeker en heb je moeite mee om voor een publiek te spreken? Dan helpen wij je graag bij de voorbereiding van uw presentatie in het Duits, totdat je je zelfverzekerd en comfortabel voelt tijdens de presentatie.

Je leert in 7 stappen succesvol zakelijk te presenteren.

Deze cursus kan zowel 1-op-1, als groepscursus of als InCompany training (met het zelfde niveau en doelen) gevolgd worden.

Starten is meestal binnen 2 weken mogelijk.

Aantal lessen en uren in afspraak met cursist.

Leerdoelen

Het leerdoel is niet alleen de inhoud van de presentatie, maar ook het presenteren zelf. Welke houding neem je aan tijdens de presentatie? Voel je jezelf veilig en comfortabel? Kun je vloeiend en zonder haperen presenteren? Wat doe je met onverwachte vragen? We zullen al deze punten in deze leerzame cursus bespreken. Presenteren kan namelijk leuk zijn.

Methode

Als logopediste en taalcoach heb ik jarenlang ervaring met het doceren en coaching van taal. Spreken is hét instrument voor succesvol communiceren, zeker in een internationale arbeidswereld. Een rustige stem, een pakkende presentatie, een vriendelijke presentator en korte en bondige antwoorden op vragen maken een presentatie compleet. Het is niet voor niets dat men zegt: “Oefenen baart kunst.” In gerichte stappen en met doelgerichte taken wordt je een echte presentatieprofessional.

 

Tijdsinvestering

Afhankelijk van je wensen, doelstellingen en presentatie stellen wij een doelgericht trainingsprogramma samen dat aan al je persoonlijke eisen voldoet. Aan het einde van elke sessie zullen we kort evalueren waar je staat en welke punten verbeterd zijn en welke nog meer aandacht nodig hebben.

Voor wie?

Voor mensen die presentaties moeten geven voor een Duits publiek of in de Duitse taal en die meer vertrouwen en plezier willen hebben aan het geven van presentaties.

Waar?

De presentatietraining vindt plaats in Amersfoort of Soesterberg (in een vergaderzaal). Benieuwd? Dan nemen wij graag vrijblijvend contact met je op.

Deel deze cursus:

Interesse?

Dan nodigen wij u graag uit voor een eerste adviesgesprek of direct een intakegesprek.

Vaardigheid

Presenteren

Online leeromgeving

Ja

Aantal plaatsen

8 deelnemers

Afronding

Niveau

Online les

Ja

Lieselotte Bürgi

Duits docent

Ik ben in Zwitserland opgegroeid met een Nederlandse moeder en een Zwitserse vader. In Nederland en Zwitserland heb ik de Duitse taal en cultuur gestudeerd en de opleiding tot logopediste gevolgd. Ik ben bij verschillende taalinstituten en universiteiten werkend. Als docente Duits is het voor mij erg belangrijk om de cursisten de best mogelijke methode aan te bieden zo dat ze het meest efficiënt en gemotiveerd kunnen leren. Een gelukkige cursist betekent voor mij een geslaagde dag.

LinkedIn

Bekijk ook onze andere cursussen

Menu