Duidelijk spreken voor NT1

  1. Home
  2. Individuele taaltraining
  3. Duidelijk spreken voor NT1
Duitse taaltraining duidelijk duits

Over deze cursus

Tijdens deze training leert u moeiteloos te spreken voor een groep, spreekangst te overwinnen en rustig en duidelijk te presenteren. Vaak zijn het slechte ervaringen van vroeger, een incident of emoties, die u blokkeren om vrij en zelfverzekerd te kunnen spreken.
Deze training kan zowel 1-op-1 of als groepstraining (met het zelfde niveau en doelen) gevolgd worden.

Starten is meestal binnen 2 weken mogelijk.

Aantal lessen en uren in afspraak met cursist.

Leerdoelen

Met deze training leert u in meerdere stappen om een speech vloeiend, zelfverzekerd en zonder moeite te kunnen presenteren.

Beheerst u de Nederlandse taal goed of het is uw moedertaal? Spreken voor mensen is voor u niet makkelijk en gaat u niet zo goed af zoals u dat graag zou willen? U leert zelfverzekerd op te treden en spreekangsten te overwinnen. Deze training is in stappen opgebouwd en wordt aan uw persoonlijke tempo en uw individuele mogelijkheden aangepast.

Methode

We werken tijdens de training met een stappenplan, dat u naar een duidelijke en rustige manier van presenteren zal brengen. U brengt zelf een presentatie of speech mee, die u al een keer heeft voorgedragen of nog wilt presenteren. Op basis hiervan gaan we aan de slag en doorlopen de stappen. Afhankelijk van uw doel werken we met extra materiaal (boeken, reader en door u ingebracht materiaal). Reader is in de prijs inbegrepen.

Tijdsinvestering

Voor het slagen van deze training is het van belang eerlijk en open over uw angsten en twijfels te kunnen spreken. Per bijeenkomst van 1-2 uur wordt verwacht dat u ongeveer 2-4 uur aan zelfstudie besteedt. De opdrachten worden tijdens de les besproken. U ontvangt een certificaat van deelname als u 80% aanwezig bent geweest.

Voor wie?

Altijd al moeite gehad om te spreken voor een grote groep? Of slechte ervaringen gemaakt, die nu steeds weer terugkomen? Wilt u over deze drempel gaan en vloeiend, duidelijk en zonder angst kunnen spreken voor een groep? Dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden. Vraag hier een offerte aan.

Waar?

Deze training wordt in Amersfoort of omgeving (Zeist, Utrecht) gegeven. Op aanvraag kunnen we ook op een van u gewenste locatie les geven. Deze cursus wordt vanwege de coronamaatregelen tijdelijk online gegeven.

Deel deze cursus:

Interesse?

Dan nodigen wij u graag uit voor een eerste adviesgesprek of direct een intakegesprek.

Vaardigheid

Spreken

Online leeromgeving

Ja

Aantal plaatsen

Afronding

Niveau

Online les

Ja

Lieselotte Bürgi

Duits docent

Ik ben in Zwitserland opgegroeid met een Nederlandse moeder en een Zwitserse vader. In Nederland en Zwitserland heb ik de Duitse taal en cultuur gestudeerd en de opleiding tot logopediste gevolgd. Ik ben bij verschillende taalinstituten en universiteiten werkend. Als docente Duits is het voor mij erg belangrijk om de cursisten de best mogelijke methode aan te bieden zo dat ze het meest efficiënt en gemotiveerd kunnen leren. Een gelukkige cursist betekent voor mij een geslaagde dag.

LinkedIn

Bekijk ook onze andere cursussen