Spreekcoaching in het Nederlands of Duits

  1. Home
  2. Individuele taaltraining
  3. Spreekcoaching in het Nederlands of Duits

Over deze cursus

Heeft u een andere vraag over uitspraak? Dan helpen wij u graag verder met een coaching. Tijdens de intake worden de doelen en wensen vastgelegd en gaan we met elkaar aan de slag om uw doelen te bereiken. Denkt u hierbij aan het efficiënte stemgebruik bij leraren of beroepssprekers, vragen over het geven van een presentatie of vragen over de uitspraak in het Duits. Deze coaching kan zowel 1-op-1 of als groepscoaching (met de zelfde doelen). Starten is meestal binnen 1-2 weken mogelijk. Aantal lessen en uren in afspraak met cursist.

Leerdoelen

De doelen worden samen besproken en afgesproken. In overleg met de cursist gaan we een plan opzetten en eventueel materiaal toevoegen.

Methode

Afhankelijk van uw wensen en doelen werken we met boeken, reader en door u ingebracht materiaal. Als het kan, wordt het PLUS+ pakket voor de coaching aangeboden. Met het PLUS+ pakket heeft u extra toegang tot het online e-learning platform van Duidelijk Duits met veel extra’s: samenvattingen over het geleerde uit de laatste lessen, uitleg video, overzicht van de lessen en vooruitgang van leerdoelen en verschillende interactieve mogelijkheden. Verder is er een chatfunktie beschikbaar, waarmee u persoonlijk met uw docent over de les vragen of opmerkingen kunt uitwisselen.

Tijdsinvestering

Afhankelijk van uw wensen en doelen gaan we de benodigde tijdsinvestering opzetten. Normaal gesproken wordt per bijeenkomst van 2-4 uur verwacht dat u ongeveer 2-4 uur aan zelfstudie besteedt. De opdrachten worden tijdens de les besproken. U ontvangt een certificaat van deelname als u 80% aanwezig bent geweest.

Voor wie?

Voor alle vragen rond om uitspraak en presentatie in het Nederlands en Duits. Vraag hier een offerte aan.

Waar?

Deze coaching wordt in Amersfoort of omgeving (Zeist, Utrecht) gegeven. Op aanvraag kunnen we ook op een van u gewenste locatie les geven.

Deel deze cursus:

Interesse?

Dan nodigen wij u graag uit voor een eerste adviesgesprek of direct een intakegesprek.

Vaardigheid

Spreken

Online leeromgeving

Ja

Aantal plaatsen

Afronding

Niveau

Online les

Ja

Lieselotte Bürgi

Duits docent

Ik ben in Zwitserland opgegroeid met een Nederlandse moeder en een Zwitserse vader. In Nederland en Zwitserland heb ik de Duitse taal en cultuur gestudeerd en de opleiding tot logopediste gevolgd. Ik ben bij verschillende taalinstituten en universiteiten werkend. Als docente Duits is het voor mij erg belangrijk om de cursisten de best mogelijke methode aan te bieden zo dat ze het meest efficiënt en gemotiveerd kunnen leren. Een gelukkige cursist betekent voor mij een geslaagde dag.

LinkedIn

Bekijk ook onze andere cursussen

Menu