Taalassessment

Duitse taaltraining duidelijk duits

Uw niveau

Tijdens een taal-assessment wordt objectief naar uw taalniveau gekeken op basis van het ERK (Europees Referentiekader voor de Talen). Dit geldt ook voor een grotere groep. Mondeling assessment vindt individueel plaats.

Tijdsinvestering

Voor één assessment met de onderdelen luisteren, spreken, schrijven en lezen heeft u drie tot vier uur nodig.

Voor wie?

Bent u gevraagd uw niveau van de Duitse taal aan te tonen? Of bent u benieuwd of uw medewerkers een voldoende taalniveau Duits hebben? Dan is een taal-assessment Duits de juiste keuze. Wij helpen u graag verder. Vraag hier een offerte aan.

Waar?

Het assessment wordt in Amersfoort of omgeving (Zeist, Utrecht) gegeven. Op aanvraag kunnen we ook op een van u gewenste locatie het assessment doorvoeren. Optie voor online is mogelijk.

Deel deze cursus:

Interesse?

Dan nodigen wij u graag uit voor een eerste adviesgesprek of direct een intakegesprek.

Vaardigheid

Lezen, Luisteren, Schrijven, Spreken

Online leeromgeving

Nee

Aantal plaatsen

Afronding

Niveau

Online les

Nee

Lieselotte Bürgi

Duits docent

Ik ben in Zwitserland opgegroeid met een Nederlandse moeder en een Zwitserse vader. In Nederland en Zwitserland heb ik de Duitse taal en cultuur gestudeerd en de opleiding tot logopediste gevolgd. Ik ben bij verschillende taalinstituten en universiteiten werkend. Als docente Duits is het voor mij erg belangrijk om de cursisten de best mogelijke methode aan te bieden zo dat ze het meest efficiënt en gemotiveerd kunnen leren. Een gelukkige cursist betekent voor mij een geslaagde dag.

LinkedIn

Bekijk ook onze andere cursussen