PLUS+ / e-learning

Met het PLUS+ pakket heeft u extra toegang tot de website Duidelijk Duits met veel extra’s: samenvattingen over het geleerde uit de laatste lessen, uitleg video voor uitspraak van klanken, online (persoonlijke) uitspraak oefeningen om u zelf op te nemen en te horen (vergelijken met de correcte uitspraak), overzicht van de lessen en vooruitgang van leerdoelen, quiz en verschillende interactieve mogelijkheden. Verder is er een blog beschikbaar, waarin u persoonlijk met uw docent over de les vragen of opmerkingen kunt uitwisselen.

U bepaalt zelf waar en wanneer u wilt leren, welke quiz of woordenschat u wilt leren en u krijgt toegang tot voor uw specifieke onderwerpen, video’s en links. Ook uw persoonlijke woordenschat kunt u gemakkelijk oefenen en laten testen.

Wilt u hierover meer weten? Dan kunt u een introductieles bekijken. Hieronder is een voorbeeld van een PLUS+ pakket waar u de enkele onderdelen kunt bekijken, beluisteren en doorlopen van een voorbeeldquiz.

Verder helpt het PLUS+ pakket u met het vastleggen van uw voortgang. Als u vragen heeft tijdens het online leren kunt u in de blog uw vragen achterlaten.

Het PLUS+ pakket kan bij bijna alle lessen extra erbij geboekt worden.

Het PLUS+ pakket in overzicht:
– u bepaalt zelf waar en wanneer u wilt leren
– overal en altijd beschikbaar op uw telefoon, tablet of laptop
– specifiek op uw leerdoelen en wensen aangepast
– interactief leren met quiz, oefeningen en leerrijke video’s
– overzicht van uw lessen met samenvattingen van het geleerde
– persoonlijke woordenschat klaar gezet om te oefenen en online te overhoren
– blog voor vragen en reacties altijd beschikbaar en uitwissel met medecursisten

Interesse?
Dan nodigen wij u graag uit voor een eerste adviesgesprek of direct een intakegesprek.

× Hoe kan ik u helpen?