Add to Wishlist

Op weg naar Duidelijk Duits A0-A1 / Beginner 1-op-1 of groep

Level: Beginner

Over deze cursus

Deze cursus is voor de beginner bedoelt. Heb je geen of nauwelijks ervaring met de Duitse taal? Dan is deze instapcursus iets voor u. Hier leert u de basis van de Duitse taal zodat u zich op een simpele manier kunt verstaanbaar maken afhankelijk van uw wensen (zakelijk of privé gebruik). Wij werken aan woordenschat en beginnende grammatica. We werken altijd aan alle vier taalvaardigheden: spreken, lezen, schrijven en luisteren. Afhankelijk van uw doelen en tijdinvestering kunt u zich voor de volgende cursusvoorbereiden.

Deze cursus kan zowel 1-op-1 of als groepscursus (met het zelfde niveau en doelen) gevolgd worden.

Leerdoelen

Als beginner werken we van het niveau A0 naar A1. We gaan alledaagse onderwerpen bespreken uit het zakelijke leven. U kunt zichzelf en uw bedrijf voorstellen en eenvoudige gesprekken voeren (smalltalk over verschillende onderwerpen). U wordt zelfverzekerder in het spreken. Makkelijke (telefoon)gesprekken kunt u volgen en voeren. Hierna kunt u doorgaan naar Duidelijk Duits A1-A2. De voertaal tijdens deze cursus is Duits, als nodig wordt uitleg in het Nederlands gegeven.

 

Methode

Afhankelijk van uw wensen werken we met boeken, reader en door u ingebracht materiaal. Boeken en materiaal is in de prijs inbegrepen.

Het PLUS+ pakket kan er extra bijgeboekt worden. Tijdens elke les bespreken we het huiswerk en bespreken we de vorige les. Daarna gaan we door met de cursus zo als afgesproken (lesplan). Er wordt ook veel vergeleken met de Nederlandse taal zodat u het Duits goed kunt toepassen (grammatica). Persoonlijke wensen of inbreng is altijd mogelijk.

 

Met het PLUS+ pakketheeft u extra toegang tot de website Duidelijk Duits met veel extra’s: samenvattingen over het geleerde uit de laatste lessen, uitleg video voor grammatica, woordenlijsten, online (persoonlijke) woordenschat leren, overzicht van de lessen en vooruitgang van leerdoelen, quiz en verschillende interactieve mogelijkheden. Verder is er een blog beschikbaar, waarin u persoonlijk met uw docent over de les, vragen of opmerkingen kunt uitwisselen.

 

Tijdsinvestering

Voor één niveau verhoging is er meestal 20-40 uur les nodig plus huiswerk/zelfstudie. Per bijeenkomst van 2-4 uur wordt verwacht dat u ongeveer 2-4 uur aan zelfstudie besteedt. De opdrachten worden tijdens de les besproken. U ontvangt een certificaat van deelname als u 80% aanwezig bent geweest.

 

No announcements at this moment.

Be the first to add a review.

Please, login to leave a review
× Hoe kan ik u helpen?