Adres:

Apollo 12, 3769 TD Soesterberg, Nederland

Telefoon:

0031682911338

LinkedIn:

Lieselotte Bürgi

Web:

www.duidelijkduits.nl

Lieselotte Bürgi

Ik ben in Zwitserland opgegroeid met een Nederlandse moeder en een Zwitserse vader. In Nederland en Zwitserland heb ik de Duitse taal en cultuur gestudeerd en de opleiding tot logopediste gevolgd. Ik ben bij verschillende taalinstituten en universiteiten werkend. Als docente Duits is het voor mij erg belangrijk om de cursisten de best mogelijke methode aan te bieden zo dat ze het meest efficiënt en gemotiveerd kunnen leren. Een gelukkige cursist betekent voor mij een geslaagde dag.

  • Ik geef graag cursussen op maat omdat dit steeds weer een nieuwe uitdaging is.
  • Ik houd heel erg van talen, talen leren, de verschillen ontdekken en onderzoeken en talen onderwijzen.
  • Als ik zie dat het kwartje valt voor de naamvallen of een ander onderwerp dan ben ik net zo blij als de cursist.
  • Technische, medische en administratieve cursussen zijn mijn sterke punten.
  • Ik ben toekomstgericht en wil altijd up-to-date zijn. En dat ook voor de cliënten. Daarom probeer ik de leeromgeving aan de tijd aan te passen. Corona? Geen probleem. Online zijn we net zo goed en kunnen we goede trainingen aanbieden.

Ik ben in 1981 in Zwitserland geboren, heb drie jongere broers en zussen en studeerde logopedie na het afronden van mijn studie Duitse taal- en letterkunde. Talen, vooral Duits, hebben mij altijd geïnteresseerd. In Zwitserland werkte ik als logopediste en Duits trainer.

In 2015 ben ik met mijn gezin naar Nederland verhuisd. Ik heb drie zonen en een hond. In mijn vrije tijd lees ik graag, geniet ik van de groene natuur of het water. Ik ben ook geïnteresseerd in medische, taalkundige en historische onderwerpen.

× Hoe kan ik u helpen?