Taal5daagse zakelijk Duits

Duidelijk Duits

Wil jij je 5 dagen onderdompelen in de Duitse taal?
Onze zakelijke Taal5daagse biedt u de ideale ruimte om de Duitse taal aan te leren. Een zakelijke cursus helemaal op maat en naar uw wensen en behoeften. Bovendien verblijft u naar wens in het hotel Kontakt der Kontinenten in het groene hart van Nederland. Hier vindt u de rust, tijd en gemotiveerde trainers van Duidelijk Duits die u met afwisselende leerstijlen de Duitse taal eigen maken.

Waaruit bestaat het programma?

Het programma bestaat uit privélessen en zelfstudie (voor opbouw en cursusinhoud zie brochure). ‘s Avonds eet u in het restaurant, kunt u van een heerlijke spa-omgeving genieten door ons spa-arrangement in de Thermen van Soesterberg of een rustgevende wandeling door het bos. Hiermee bent u elke dag weer fit voor de cursus.

Benieuwd naar onze zakelijke Taal5daagse van Duidelijk Duits waarbij je ook heerlijk geniet in een hotel midden in Nederland? Voor meer informatie, mogelijke lesonderdelen, opbouw en kosten kunt u de brochure downloaden.

Wij geven afwisselend 1-op-1 lessen en zelfstudie per dag, hebben een interactieve platform om online te leren, zijn gespecialiseerd op zakelijk Duits, én bieden ook nog tot 1 jaar na de cursus hulp bij vragen rond om het Duits.

Deze cursus is ook voor groepen geschikt.

Voorjaarsactie – 10% korting op het gehele arrangement plus 1 toegang voor de Thermen van Soesterberg

De volgende 5daagse is in:

januari 2024 (vol)

februari 2024 (2 plekken)

maart 2024 (1 plek)

april 2024 (2 plekken)

mei 2024 (2 plekken)

Hotel Kontact der Kontinenten

Waarom Duidelijk Duits