Taal5daagse – efficiënt Duits leren

  1. Home
  2. Intensieve Taal5daagse
  3. Taal5daagse – efficiënt Duits leren

Over deze cursus

Wilt u in korte tijd uw Duits verbeteren? Wilt u intensief en efficiënt de Duitse taal leren? Dan is een taal5daagse de perfecte training voor u. Binnen deze 30 uur kunt u één niveauverhoging verwachten. Ook kunt u zich in een bepaald onderwerp verdiepen en uw woordenschat en grammatica op pijl brengen.

Leerdoelen

U bepaalt uw leerdoel. Hier kunt u denken aan een verbetering en verdieping van uw woordenschat en aan zelfverzekerd uw presentaties geven. U kunt met Duitse klanten professioneel een verkoopgesprek voeren. U kunt ook aan de slag gaan om uw bedrijf en uw producten duidelijk te kunnen voorstellen. Heeft u andere doelen of wensen? Graag bespreken we deze in een eerste gesprek.

Methode

Afhankelijk van uw wensen werken we met boeken, reader en door u ingebracht materiaal. Boeken en materiaal zijn in de prijs inbegrepen.
Het PLUS+ pakket kan er extra bijgeboekt worden. Tijdens elke les bespreken we het huiswerk en bespreken we de vorige les. Daarna gaan we door met de cursus volgens lesplan. Er wordt ook veel vergeleken met de Nederlandse taal zodat u het Duits goed kunt toepassen (grammatica). Persoonlijke wensen of inbreng is altijd mogelijk. .

Met het PLUS+ pakket heeft u extra toegang tot de website Duidelijk Duits met veel extra’s: samenvattingen over het geleerde uit de laatste lessen, uitleg video voor grammatica, woordenlijsten, online (persoonlijke) woordenschat leren, overzicht van de lessen en vooruitgang van leerdoelen, quiz en verschillende interactieve mogelijkheden. Verder is er een chatfunktie beschikbaar, waarmee u persoonlijk met uw docent over de les (vragen stellen of opmerkingen plaatsen) kunt communiceren.

Tijdsinvestering

Voor deze training worden 5 dagen naar uw agenda afgestemd. Wij adviseren u om 1-2 hele dagen per week of 5 dagen achter elkaar te boeken. Het lesrooster wordt helemaal op uw mogelijkheden afgestemd. Deze cursus is inclusief lunch. Het is mogelijk om een arrangement met overnachting te boeken.

Voor wie?

Voor iedereen die in korte tijd efficiënt en intensief de Duitse taal wil leren of verbeteren en zich op specifieke leerdoelen wil richten.

Waar?

Deze cursus wordt in Amersfoort of omgeving (Zeist, Utrecht) gegeven. Op aanvraag kunnen we ook op een van u gewenste locatie les geven.

Deel deze cursus:

Interesse?

Dan nodigen wij u graag uit voor een eerste adviesgesprek of direct een intakegesprek.

Vaardigheid

Lezen, Luisteren, Schrijven, Spreken

Online leeromgeving

Ja

Aantal plaatsen

Afronding

Niveau

Online les

Ja

Lieselotte Bürgi

Duits docent

Ik ben in Zwitserland opgegroeid met een Nederlandse moeder en een Zwitserse vader. In Nederland en Zwitserland heb ik de Duitse taal en cultuur gestudeerd en de opleiding tot logopediste gevolgd. Ik ben bij verschillende taalinstituten en universiteiten werkend. Als docente Duits is het voor mij erg belangrijk om de cursisten de best mogelijke methode aan te bieden zo dat ze het meest efficiënt en gemotiveerd kunnen leren. Een gelukkige cursist betekent voor mij een geslaagde dag.

LinkedIn

Bekijk ook onze andere cursussen