Taal5daagse – Efficiënt zakelijk Duits leren.

Over deze cursus

Nu efficiënt en intensief Duits leren? En dat alles in een rustige, groene omgeving? Dan hebben wij de perfecte cursus voor u. Aan het eind van de cursus zult u zich zelfverzekerder voelen en beter Duits spreken (en schrijven). Wij leren u niet alleen de Duitse taal, maar ook de verschillen tussen de Duitse en Nederlandse zakencultuur. Onze Duitsland en Zwitserland experts kunnen u onderweg nog veel meer tips geven.

Na de lessen kunt u een groene oase en een heerlijk diner verwachten. Bovendien krijgt u 1 diner met de trainer zodat u ook het zakelijk eten kunt trainen.

Als u nu een cursus boekt tot eind oktober 2022, krijgt u de cursus tegen de promotieprijs van 4550€*. Bovendien krijgt u van ons een waardebon voor één entree tot de spa (naast het hotel https://www.thermensoesterberg.nl).

Voor inhoud, cursusstructuur en verdere informatie, gelieve ons te contacteren. We verwelkomen u graag bij Duidelijk Duits.

* Actievoorwaarden: De cursus moet vóór 31 oktober 2022 geboekt worden en tot 31 maart 2023 zijn afgerond. Deze cursus kan ook als bedrijfscursus geboekt worden voor groepen van 2 tot max 6 deelnemers. Hiervoor maken wij graag een offerte op maat.

Leerdoelen

U bepaalt uw leerdoel. Hier kunt u denken aan een verbetering en verdieping van uw woordenschat en aan zelfverzekerd uw presentaties geven. U kunt met Duitse klanten professioneel een verkoopgesprek voeren. U kunt ook aan de slag gaan om uw bedrijf en uw producten duidelijk te kunnen voorstellen. Heeft u andere doelen of wensen? Graag bespreken we deze in een eerste gesprek.

Methode

Afhankelijk van uw wensen werken we met boeken, reader en door u ingebracht materiaal. Boeken en materiaal zijn in de prijs inbegrepen.
Het PLUS+ pakket kan er extra bijgeboekt worden. Tijdens elke les bespreken we het huiswerk en bespreken we de vorige les. Daarna gaan we door met de cursus volgens lesplan. Er wordt ook veel vergeleken met de Nederlandse taal zodat u het Duits goed kunt toepassen (grammatica). Persoonlijke wensen of inbreng is altijd mogelijk. .

Met het PLUS+ pakket heeft u extra toegang tot de website Duidelijk Duits met veel extra’s: samenvattingen over het geleerde uit de laatste lessen, uitleg video voor grammatica, woordenlijsten, online (persoonlijke) woordenschat leren, overzicht van de lessen en vooruitgang van leerdoelen, quiz en verschillende interactieve mogelijkheden. Verder is er een chatfunktie beschikbaar, waarmee u persoonlijk met uw docent over de les (vragen stellen of opmerkingen plaatsen) kunt communiceren.

Tijdsinvestering

Voor deze training worden 5 dagen naar uw agenda afgestemd. Wij adviseren u om 1-2 hele dagen per week of 5 dagen achter elkaar te boeken. Het lesrooster wordt helemaal op uw mogelijkheden afgestemd. Deze cursus is inclusief lunch. Het is mogelijk om een arrangement met overnachting te boeken.

Voor wie?

Voor iedereen die in korte tijd efficiënt en intensief de Duitse taal wil leren of verbeteren en zich op specifieke leerdoelen wil richten.

Waar?

Deze cursus wordt in Amersfoort of omgeving (Zeist, Utrecht) gegeven. Op aanvraag kunnen we ook op een van u gewenste locatie les geven.

Deel deze cursus:

Interesse?

Vaardigheid

Lezen, Luisteren, Schrijven, Spreken

Online leeromgeving

Ja

Aantal plaatsen

Afronding

Niveau

Online les

Ja

Lieselotte Bürgi

Duits docent

Ik ben in Zwitserland opgegroeid met een Nederlandse moeder en een Zwitserse vader. In Nederland en Zwitserland heb ik de Duitse taal en cultuur gestudeerd en de opleiding tot logopediste gevolgd. Ik ben bij verschillende taalinstituten en universiteiten werkend. Als docente Duits is het voor mij erg belangrijk om de cursisten de best mogelijke methode aan te bieden zo dat ze het meest efficiënt en gemotiveerd kunnen leren. Een gelukkige cursist betekent voor mij een geslaagde dag.

Bekijk ook onze andere cursussen