Op weg naar Duidelijk Duits Gevorderde Beginner A2

  1. Home
  2. Individuele taaltraining
  3. Op weg naar Duidelijk Duits Gevorderde Beginner A2

Over deze cursus

Heeft u de Duidelijk Duits A0-A1 gevolgd of heeft u op school Duits gehad? Al eerder ervaring opgedaan met de Duitse voertaal? Dan bent u hier op de juiste plek. Deze cursus geeft u de gehele basisgrammatica, een brede, maar ook verdiepende woordenschat, veel oefenmomenten om alle vier taalvaardigheden spreken, schrijven, luisteren en lezen te ontwikkelen en te verbeteren. We gaan samen met u uw leerdoelen opstellen en uw zakelijk Duits op pijl brengen zodat u zelfverzekerd gesprekken met klanten en leveranciers kunt voeren, telefoongesprekken kunt volgen en zelf kunt voeren en korte mails kunt opzetten.

Leerdoelen

Als gevorderde beginner werken we van A1 naar A2(+). We werken aan een algemene en werk gerelateerde woordenschat, aan de basisgrammatica en de vier taalvaardigheden spreken, schrijven, lezen en luisteren. We gaan een speciaal naar uw wensen opgezet leerplan volgen zodat u het geleerde ook in de praktijk kunt gebruiken. U kunt hier denken aan de volgende onderwerpen:

  • zich zelf, uw taken en het bedrijf voorstellen
  • telefoongesprekken kunnen voeren
  • (korte) mails kunnen opzetten
  • vergaderingen/besprekingen volgen en uw mening uiten
  • korte verkoopgesprekken voeren
  • uitleg of informatie over producten/goederen en/of werkwijze verstrekken

Methode

Afhankelijk van uw wensen werken we met boeken, reader en door u ingebracht materiaal. Boeken en materiaal is in de prijs inbegrepen.

Het PLUS+ pakket kan er extra bijgeboekt worden. Tijdens elke les bespreken we het huiswerk en bespreken we de vorige les. Daarna gaan we door met de cursus volgens lesplan. Er wordt ook veel vergeleken met de Nederlandse taal zodat u het Duits goed kunt toepassen (grammatica). Persoonlijke wensen of inbreng is altijd mogelijk.

Met het PLUS+ pakket heeft u extra toegang tot de website Duidelijk Duits met veel extra’s: samenvattingen over het geleerde uit de laatste lessen, uitleg video voor grammatica, woordenlijsten, online (persoonlijke) woordenschat leren, overzicht van de lessen en vooruitgang van leerdoelen, quiz en verschillende interactieve mogelijkheden. Verder is er een chatfunktie beschikbaar, waarmee u persoonlijk met uw docent over de les (vragen stellen of opmerkingen plaatsen) kunt communiceren.

Tijdsinvestering

Voor één niveau verhoging is er meestal 20-40 uur les nodig plus huiswerk/zelfstudie. Per bijeenkomst van 2-4 uur wordt verwacht dat u ongeveer 2-4 uur aan zelfstudie besteedt. De opdrachten worden tijdens de les besproken. U ontvangt een certificaat van deelname als u 80% aanwezig bent geweest.

Voor wie?

Gevorderde beginner? Duits op school gehad? Werkt u al met Duitse klanten, leveranciers of opdrachtgevers? Om zelfverzekerd met (zakelijk) Duits op te treden bevelen wij deze cursus aan. Vraag hier een offerte aan.

Waar?

Deze cursus wordt in Amersfoort of omgeving (Zeist, Utrecht) gegeven. Op aanvraag kunnen we ook op een van u gewenste locatie les geven.

Interesse?

Dan nodigen wij u graag uit voor een eerste adviesgesprek of direct een intakegesprek.

Deel deze cursus:

Interesse?

Dan nodigen wij u graag uit voor een eerste adviesgesprek of direct een intakegesprek.

Vaardigheid

Lezen, Luisteren, Schrijven, Spreken

Online leeromgeving

Ja

Aantal plaatsen

Afronding

Niveau

A1 / A2, A1+, A2

Online les

Ja

Lieselotte Bürgi

Duits docent

Ik ben in Zwitserland opgegroeid met een Nederlandse moeder en een Zwitserse vader. In Nederland en Zwitserland heb ik de Duitse taal en cultuur gestudeerd en de opleiding tot logopediste gevolgd. Ik ben bij verschillende taalinstituten en universiteiten werkend. Als docente Duits is het voor mij erg belangrijk om de cursisten de best mogelijke methode aan te bieden zo dat ze het meest efficiënt en gemotiveerd kunnen leren. Een gelukkige cursist betekent voor mij een geslaagde dag.

LinkedIn

Bekijk ook onze andere cursussen

Menu