Spoedcursus – direct aan de slag met Duits

Over deze cursus

Moet u op korte termijn uw Duits verbeteren? Of wilt u zo spoedig mogelijk Duits leren? Een opdracht gekregen in Duitsland, Zwitserland of Oosterrijk? Dan kunnen wij u helpen om zo spoedig mogelijk aan de slag te gaan.

Leerdoelen

Wij gaan tijdens de intake kijken wat uw wensen en doelen zijn. Wij werken dan in de met uw afgesproken uren aan uw specifieke leerdoelen zodat deze naadloos aansluiten op uw dagelijkse praktijk en werk.

Methode

Afhankelijk van uw wensen werken we met boeken, reader en door u ingebracht materiaal. Boeken en materiaal zijn in de prijs inbegrepen.
Het PLUS+ pakket kan er extra bijgeboekt worden. Tijdens elke les bespreken we het huiswerk en bespreken we de vorige les. Daarna gaan we door met de cursus zoals afgesproken (lesplan). Er wordt ook veel vergeleken met de Nederlandse taal zodat u het Duits goed kunt toepassen (grammatica). Persoonlijke wensen of inbreng is altijd mogelijk.

Met het PLUS+ pakket heeft u extra toegang tot de website Duidelijk Duits met veel extra’s: samenvattingen over het geleerde uit de laatste lessen, uitleg video voor grammatica, woordenlijsten, online (persoonlijke) woordenschat leren, overzicht van de lessen en vooruitgang van leerdoelen, quiz en verschillende interactieve mogelijkheden. Verder is er een chatfunktie beschikbaar, waarmee u persoonlijk met uw docent over de les vragen of opmerkingen kunt communiceren.

Tijdsinvestering

Voor deze training spreken we het aantal uren af om uw doelen te halen. Het lesrooster wordt helemaal op uw mogelijkheden afgestemd. Deze cursus kan inclusief lunch geboekt worden bij minimaal 6 uur les per dag. Het is mogelijk om een arrangement met overnachting bij deze cursus te boeken.

Voor wie?

Voor cursisten die op korte termijn met Duits leren moeten/willen beginnen. Graag bespreken we met u de mogelijkheden die er zijn. Graag nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Waar?

Deze cursus wordt in Amersfoort of omgeving (Zeist, Utrecht) gegeven. Op aanvraag kunnen we ook op een van u gewenste locatie les geven.

Deel deze cursus:

Interesse?

Vaardigheid

Lezen, Luisteren, Schrijven, Spreken

Online leeromgeving

Ja

Aantal plaatsen

Afronding

Niveau

Online les

Ja

Lieselotte Bürgi

Duits docent

Ik ben in Zwitserland opgegroeid met een Nederlandse moeder en een Zwitserse vader. In Nederland en Zwitserland heb ik de Duitse taal en cultuur gestudeerd en de opleiding tot logopediste gevolgd. Ik ben bij verschillende taalinstituten en universiteiten werkend. Als docente Duits is het voor mij erg belangrijk om de cursisten de best mogelijke methode aan te bieden zo dat ze het meest efficiënt en gemotiveerd kunnen leren. Een gelukkige cursist betekent voor mij een geslaagde dag.

Bekijk ook onze andere cursussen