Spoedcursus Duits voor de horeca

Wil jij je klanten met goed Duits aanspreken, maar spreek je nog weinig of geen Duits? Wij helpen je in onze spoedcursus om binnen 6 uur je meest gebruikte zinnen te leren en ze in verschillende scenario’s te oefenen. Zo voel jij je zelfverzekerder in je Duitse communicatie en je klanten voelen zich thuis.

In deze eendaagse cursus leer jij de meest gebruikte basisstructuren en woordenschat die je nodig hebt. Aan de hand van verschillende interactieve oefeningen kun je meteen toepassen wat je hebt geleerd.

Duur:

6 uur Duitstraining en 45min lunchpauze

Prijs:

€460 per deelnemer (incl. Reader, onlinemateriaal, intake en certificaat van deelname; excl. BTW)

Vereisten:

Duits niveau A0/A1 (beginners), na de aanmelding vindt een intakegesprek plaats en daar wordt ook middels een kleine test naar je niveau gekeken.

Groepsgrootte:

Min 2, max 6 personen

Data:

Op aanvraag

Deel deze cursus:

Interesse?

Vaardigheid

Online leeromgeving

Aantal plaatsen

Afronding

Niveau

Online les

Lieselotte Bürgi

Duits docent

Ik ben in Zwitserland opgegroeid met een Nederlandse moeder en een Zwitserse vader. In Nederland en Zwitserland heb ik de Duitse taal en cultuur gestudeerd en de opleiding tot logopediste gevolgd. Ik ben bij verschillende taalinstituten en universiteiten werkend. Als docente Duits is het voor mij erg belangrijk om de cursisten de best mogelijke methode aan te bieden zo dat ze het meest efficiënt en gemotiveerd kunnen leren. Een gelukkige cursist betekent voor mij een geslaagde dag.

Bekijk ook onze andere cursussen