Opfriscursus Duits voor de horeca

Ben jij werkzaam in de horeca of wil je graag in de horeca gaan werken? Dan is Duits een pre en helemaal goed als je het al wat kan. Maar wil je toch wat meer zelfvertrouwen opbouwen, je woordenschat opfrissen en wat verdiepen en net het puntje op de i zetten?

Dan is de opfriscursus iets voor jou.

In deze cursus leer jij in 4 halve dagen alles binnen je vak, wat je nog mist om je gast volledig in het duits te kunnen verwelkomen en helpen. Een menu uitleggen , een wijn aanbevelen en nog even reclame maken voor het lekkerste toetje op de kaart? En dat alles in het Duits! Daarnaast leer je meer over de culturele verschillen – super handig want de Nederlandse en de Duitse cultuur verschillen best wel.

In veel verschillende rollenspellen zullen we samen je Duits oefenen. Er is ook ruimte voor eigen onderwerpen zoals e-mails schrijven, omgaan met lastige gasten of bepaalde situaties in het restaurant (bv dieetwensen en allergieën).

Daardoor ben je bekwamer in je Duits, kun je meer klanten benaderen en ben je op de arbeidsmarkt beter gepositioneerd.

Deze cursus is op maat gemaakt. De deelnemers van de cursus hebben hetzelfde instapniveau en brengen hun eigen cases mee om te oefenen.

Duur:

4 x 4uur

Prijs:

€550 per deelnemer (incl. Reader, onlinemateriaal, intake en certificaat van deelname; excl. BTW)

Vereisten:

Duits niveau A2 (gevorderde beginners)

Groepsgrootte:

Min 4, max 8 personen

Data:

Op aanvraag

 

Deel deze cursus:

Interesse?

Vaardigheid

Online leeromgeving

Aantal plaatsen

Afronding

Niveau

Online les

Lieselotte Bürgi

Duits docent

Ik ben in Zwitserland opgegroeid met een Nederlandse moeder en een Zwitserse vader. In Nederland en Zwitserland heb ik de Duitse taal en cultuur gestudeerd en de opleiding tot logopediste gevolgd. Ik ben bij verschillende taalinstituten en universiteiten werkend. Als docente Duits is het voor mij erg belangrijk om de cursisten de best mogelijke methode aan te bieden zo dat ze het meest efficiënt en gemotiveerd kunnen leren. Een gelukkige cursist betekent voor mij een geslaagde dag.

LinkedIn

Bekijk ook onze andere cursussen