Opfriscursus Duits voor de horeca

Wil jij je Duits verbeteren? Heb je al een goede basis, maar wil je net dat beetje extra leren? Wil jij weten waar de culturele verschillen liggen en waar jij op moet letten?

Dan is de opfriscursus iets voor jou.

In deze cursus leer jij in 4 halve dagen meer over de culturele verschillen, je kunt je Duits verbeteren en naar een hoger niveau tillen. In veel verschillende rollenspellen zullen we samen je Duits oefenen. Er is ook ruimte voor eigen onderwerpen zoals e-mails schrijven, omgaan met lastige gasten of bepaalde situaties in het restaurant (bv dieetwensen en allergieën).

Daardoor ben je bekwamer in je Duits, kun je meer klanten benaderen en ben je op de arbeismarkt beter gepositioneerd.

Deze cursus is op maat gemaakt. De deelnemers van de cursus hebben hetzelfde instapniveau en brengen hun eigen cases mee om te oefenen.

Duur:

4 x 4uur

Prijs:

€550 per deelnemer (incl. Reader, onlinemateriaal, intake en certificaat van deelname; excl. BTW)

Vereisten:

Duits niveau A2 (gevorderde beginners)

Groepsgrootte:

Min 4, max 8 personen

Data:

Op aanvraag

Deel deze cursus:

Interesse?

Vaardigheid

Online leeromgeving

Aantal plaatsen

Afronding

Niveau

Online les

Lieselotte Bürgi

Duits docent

Ik ben in Zwitserland opgegroeid met een Nederlandse moeder en een Zwitserse vader. In Nederland en Zwitserland heb ik de Duitse taal en cultuur gestudeerd en de opleiding tot logopediste gevolgd. Ik ben bij verschillende taalinstituten en universiteiten werkend. Als docente Duits is het voor mij erg belangrijk om de cursisten de best mogelijke methode aan te bieden zo dat ze het meest efficiënt en gemotiveerd kunnen leren. Een gelukkige cursist betekent voor mij een geslaagde dag.

LinkedIn

Bekijk ook onze andere cursussen