Op weg naar Duidelijk Duits Gevorderde B1

  1. Home
  2. Individuele taaltraining
  3. Op weg naar Duidelijk Duits Gevorderde B1

Over deze cursus

Heeft u de Duidelijk Duits A2/gevorderde beginner gevolgd of heeft u op uw werk met de Duitse taal te maken?

Dan bent u hier op de juiste plek. Deze cursus gaat nog een stapje verder dan de basis. Tijdens deze cursus gaan we in op het verdiepen van woordenschat, kennis en de vaardigheden. Wij oefenen op het niveau B1 gesprekken voeren en teksten schrijven, zodat u moeiteloos een mail kunt opzetten, een gesprek kunt volgen en moeilijkere teksten kunt lezen. We verdiepen de grammatica zodat u zich nog beter kunt verwoorden. Een verkoopgesprek oefenen? Contracten kunnen verstaan en offertes kunnen opzetten? Met klanten over uw producten kunnen spreken en uw bedrijf kunnen voorstellen? Moeiteloos een presentatie geven of online gesprekken voeren? Met deze cursus krijgt u op de Duitse markt nog meer kansen.

Leerdoelen

Als gevorderde taalgebruiker werken we van A2 naar B+(+). We werken aan een specifieke en werk gerelateerde woordenschat, verdiepen de basisgrammatica en verbeteren waar nodig de vier taalvaardigheden spreken, schrijven, lezen en luisteren. We gaan een speciaal naar uw wensen opgezet leerplan volgen zodat u het geleerde ook meteen in de praktijk kunt gebruiken.

Methode

Afhankelijk van uw wensen werken we met boeken, reader en door u ingebracht materiaal. Boeken en materiaal is in de prijs inbegrepen.

Het PLUS+ pakket kan er extra bijgeboekt worden. Tijdens elke les bespreken we het huiswerk en bespreken we de vorige les. Daarna gaan we door met de cursus zoals afgesproken (lesplan). Er wordt ook veel vergeleken met de Nederlandse taal zodat u het Duits goed kunt toepassen (grammatica). Persoonlijke wensen of inbreng is altijd mogelijk.

Met het PLUS+ pakket heeft u extra toegang tot de website Duidelijk Duits met veel extra’s: samenvattingen over het geleerde uit de laatste lessen, uitleg video voor grammatica, woordenlijsten, online (persoonlijke) woordenschat leren, overzicht van de lessen en vooruitgang van leerdoelen, quiz en verschillende interactieve mogelijkheden. Verder is er een chatfunktie beschikbaar, waarmee u persoonlijk met uw docent over de les (vragen stellen of opmerkingen plaatsen) kunt communiceren.

Tijdsinvestering

Voor één niveau verhoging is er meestal 20-40 uur les nodig plus huiswerk/zelfstudie. Per bijeenkomst van 2-4 uur wordt verwacht dat u ongeveer 2-4 uur per bijeenkomst aan zelfstudie besteedt. De opdrachten worden tijdens de les besproken. U ontvangt een certificaat van deelname als u 80% aanwezig bent geweest.

Voor wie?

Gevorderde Duits sprekende mensen, die hun Duits willen verbeteren en specifieke taken en doelen willen bereiken. Om zelfverzekerd met (zakelijk) Duits op te treden bevelen wij deze cursus aan. Vraag hier een offerte aan.

Waar?

Deze cursus wordt in Amersfoort of omgeving (Zeist, Utrecht) gegeven. Op aanvraag kunnen we ook op een van u gewenste locatie les geven.

Interesse?

Dan nodigen wij u graag uit voor een eerste adviesgesprek of direct een intakegesprek.

Deel deze cursus:

Interesse?

Dan nodigen wij u graag uit voor een eerste adviesgesprek of direct een intakegesprek.

Vaardigheid

Lezen, Luisteren, Schrijven, Spreken

Online leeromgeving

Ja

Aantal plaatsen

Afronding

Niveau

A2, B1 / B2

Online les

Ja

Lieselotte Bürgi

Duits docent

Ik ben in Zwitserland opgegroeid met een Nederlandse moeder en een Zwitserse vader. In Nederland en Zwitserland heb ik de Duitse taal en cultuur gestudeerd en de opleiding tot logopediste gevolgd. Ik ben bij verschillende taalinstituten en universiteiten werkend. Als docente Duits is het voor mij erg belangrijk om de cursisten de best mogelijke methode aan te bieden zo dat ze het meest efficiënt en gemotiveerd kunnen leren. Een gelukkige cursist betekent voor mij een geslaagde dag.

LinkedIn

Bekijk ook onze andere cursussen

Menu