Bijles Duits voor het VO en Examenvoorbereiding Duits

Locatie : online, Op school
Type : Individueel

Over deze cursus

Heb je op school voor Duits gekozen? En blijft het nog steeds een beetje moeizaam? Moeilijkheden met lezen of schrijven? Moeilijkheden met de grammatica? Ga je dit jaar het Duits afmaken? Eindexamenstress of vooral moeite met lezen? Dan kunnen we je helpen.

Leerdoelen

We bespreken de leerdoelen vooraf met je door in een eerste bijeenkomst. We kijken ook hoeveel tijd je kunt en moet investeren om je leerdoelen te bereiken. Deze lessen worden online gegeven. Als je examen gaat doen, dan oefenen we met onze online platform.

Methode

Je neemt altijd je eigen documenten/boeken mee en wij werken aan het huiswerk of (eerdere) taken. Samen bespreken we het lesmateriaal en nemen jouw lesboeken door. Als je boeken moet lezen, zullen we samen de hoofdstukken en de woordenschat behandelen. Voor het eindexamen lezen gaan wij in het bijzonder verschillende leesstrategieën, signaalwoorden en belangrijke verbanden oefenen.

Tijdsinvestering

Een bijles duurt 45 minuten en kan via het inschrijfformulier aangevraagd worden. Meermaals per week is mogelijk.

 

Voor wie?

Voor leerlingen van de middelbare school, die het vak Duits gekozen hebben.

Waar?

Deze cursus wordt online gegeven. Op aanvraag kunnen we ook op een door u gewenste locatie/school les geven.

Prijs

LET OP: prijs is per 45 minuten

Deel deze cursus:

Interesse?

Vaardigheid

Lezen, Luisteren, Schrijven, Spreken

Online leeromgeving

Ja

Aantal plaatsen

Afronding

Niveau

Online les

Ja

Lieselotte Bürgi

Duits docent

Ik ben in Zwitserland opgegroeid met een Nederlandse moeder en een Zwitserse vader. In Nederland en Zwitserland heb ik de Duitse taal en cultuur gestudeerd en de opleiding tot logopediste gevolgd. Ik ben bij verschillende taalinstituten en universiteiten werkend. Als docente Duits is het voor mij erg belangrijk om de cursisten de best mogelijke methode aan te bieden zo dat ze het meest efficiënt en gemotiveerd kunnen leren. Een gelukkige cursist betekent voor mij een geslaagde dag.

Bekijk ook onze andere cursussen