Losse Module Duits

Locatie : online

Over de Modules

Heeft u bij ons een cursus gevolgd? En zijn er nog vragen of heeft u hulp nodig bij een onderwerp, zoals een mail opzetten, een presentatie geven of uw bedrijf op een beurs voorstellen? Dan kunt u losse modules boeken – heel simpel en eenvoudig. Hoe?

Ga hier naar de kalender, kies uw dag en uw tijd en geef aan wat uw vraag is. Één module is 45 min. Na de module ontvangt u een korte samenvatting van wat we gedaan hebben met eveneens advies en tips.

Methode

De modules worden allemaal online gegeven. Geef uw vraag/wens duidelijk aan in het contactveld. Binnen enkele minuten krijgt u een bevestiging van uw module met de juiste datum. De module kan niet worden geannuleerd.

Tijdsinvestering

Één module is 45 min. Heeft u meer tijd nodig, zo vragen wij u een tweede module erbij te boeken. Per vraag kunt u één module boeken.

Voor wie?

Voor iedereen die in de afgelopen 3 maanden een cursus bij ons gevolgd heeft.

Waar?

Deze cursus wordt online gegeven. Kijk voor beschikbaarheid in onze kalender. Nog vragen? Dan helpen we u graag verder.

Deel deze cursus:

Interesse?

Vaardigheid

Lezen, Luisteren, Presenteren, Schrijven, Solliciteren, Spreken, Telefoneren

Online leeromgeving

Nee

Aantal plaatsen

Afronding

Niveau

Online les

Ja

Lieselotte Bürgi

Duits docent

Ik ben in Zwitserland opgegroeid met een Nederlandse moeder en een Zwitserse vader. In Nederland en Zwitserland heb ik de Duitse taal en cultuur gestudeerd en de opleiding tot logopediste gevolgd. Ik ben bij verschillende taalinstituten en universiteiten werkend. Als docente Duits is het voor mij erg belangrijk om de cursisten de best mogelijke methode aan te bieden zo dat ze het meest efficiënt en gemotiveerd kunnen leren. Een gelukkige cursist betekent voor mij een geslaagde dag.

Bekijk ook onze andere cursussen