Welkom bij Duidelijk Duits

zakelijk – professioneel – duidelijk

Mijn naam is Lieselotte Bürgi

Docente Duits

Ik ben in Zwitserland opgegroeid met een Nederlandse moeder en een Zwitserse vader. In Nederland en Zwitserland heb ik de Duitse taal en cultuur gestudeerd en de opleiding tot logopediste gevolgd. Ik ben bij verschillende taalinstituten en universiteiten werkend. Als docente Duits is het voor mij erg belangrijk om de cursisten de best mogelijke methode aan te bieden zo dat ze het meest efficiënt en gemotiveerd kunnen leren.

Een gelukkige cursist betekent voor mij een geslaagde dag.

Ben je geïnteresseerd in een cursus of wil je weten op welk niveau je zit? Neem dan direct contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Welk taalniveau heb jij?

Wil je je taalniveau weten of een intakegesprek inplannen om te kijken welke cursus je kunt volgen? Meld je dan aan voor een intakegesprek. We hebben een intakeformulier waarmee we niet alleen je taalniveau maar ook je cultuurkennis kunnen bepalen. Vraag vandaag je vrijblijvend je niveauformulier aan. Tot dan!

Samenwerking met Scholten Medical Recruitment

We werken met Scholten Medical Recruitment samen – een internationaal werving- en selectiebureau, gespecialiseerd in de bemiddeling van gezondheidszorgpersoneel voor functies binnen de Zwitserse gezondheidszorg. Zij werven zowel in opdracht van ziekenhuizen, privéziekenhuizen en revalidatieklinieken, als ook in opdracht van verpleeg- en verzorgingstehuizen, thuiszorgorganisaties en overige zorginstellingen een grote variëteit aan functies en nationaliteiten. Zij bieden je als sollicitant unieke mogelijkheden om je carrière een internationale dimensie te geven.

Ze helpen je niet alleen met een baan maar ook met een voorbereindende taalcursus Duits. Kijk snel naar bij de vacatures!

Cursus aanbod

Filters
Herstel

Oorspronkelijke prijs was: €1.150,00.Huidige prijs is: €850,00.

Medisch Duits Online

Cursus waarin je alle spreekvaardigheden leert die je nodig hebt in de…
Meer info

Waarom Duidelijk Duits

Veilig en online

Tijdens corona gaan alle lessen (online) door. Om de gezondheid en veiligheid van de cursisten en trainers te garanderen, worden op wens de lessen ook online gegeven of in combinatie. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden.

Specialist in Duits

Wij zijn gespecialiseerd in de Duitse taal en hebben veel ervaring. Daardoor kunnen wij een breed aanbod aan cursussen en workshops aanbieden.

Hoog in kwaliteit

Wij houden ons zelf op pijl, gebruiken de nieuwste methodes en bieden interactieve lessen aan. Ons PLUS+ pakket biedt hier veel mogelijkheden.

Expert in maatwerk

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van trainingen op maat. Uw wensen en leerdoelen staan bij ons altijd centraal.

Duidelijk en overzichtelijk

Duidelijke afspraken en transparante communicatie maken het samenwerken compleet en u kunt zich helemaal op de les concentreren.

DuidelijkDuits Online / E-learning

Met het DuidelijkDuits Online pakket heeft u extra toegang tot de online leerplatform DuidelijkDuits Online met veel extra’s: online oefeningen en opdrachten, samenvattingen over het geleerde uit de laatste lessen, uitlegvideo’s over grammaticaonderdelen, online woordenlijsten, online (persoonlijke) woordenschat leren, overzicht van de lessen en vooruitgang van leerdoelen, quiz om het geleerde te oefenen en verschillende interactieve mogelijkheden. Verder is er een blog beschikbaar, waarin u persoonlijk met uw docent over de les, vragen of opmerkingen kunt uitwisselen. Geïnteresseerd? Dan kunt u dit pakket bij de les er extra bij nemen. Voor meer informatie ga naar cursusaanbod.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.