Welkom bij Duidelijk Duits

zakelijk professioneel duidelijk

Mijn naam is Lieselotte Bürgi

Duits Docent

Ik ben in Zwitserland opgegroeid met een Nederlandse moeder en een Zwitserse vader. In Nederland en Zwitserland heb ik de Duitse taal en cultuur gestudeerd en de opleiding tot logopediste gevolgd. Ik ben bij verschillende taalinstituten en universiteiten werkend. Als docente Duits is het voor mij erg belangrijk om de cursisten de best mogelijke methode aan te bieden zo dat ze het meest efficiënt en gemotiveerd kunnen leren.

Een gelukkige cursist betekent voor mij een geslaagde dag.

Cursus aanbod

Filters
Reset

Waarom Duidelijk Duits

Veilig en online

Tijdens corona gaan alle lessen (online) door. Om de gezondheid en veiligheid van de cursisten en trainers te garanderen, worden op wens de lessen ook online gegeven of in combinatie. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden.

Specialist in Duits

Wij zijn gespecialiseerd in de Duitse taal en hebben veel ervaring. Daardoor kunnen wij een breed aanbod aan cursussen en workshops aanbieden.

Hoog in kwaliteit

Wij houden ons zelf op pijl, gebruiken de nieuwste methodes en bieden interactieve lessen aan. Ons PLUS+ pakket biedt hier veel mogelijkheden.

Expert in maatwerk

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van trainingen op maat. Uw wensen en leerdoelen staan bij ons altijd centraal.

Duidelijk en overzichtelijk

Duidelijke afspraken en transparante communicatie maken het samenwerken compleet en u kunt zich helemaal op de les concentreren.

Online plus+ / E-learning

Met het online PLUS+ pakket heeft u extra toegang tot de website Duidelijk Duits met veel extra’s: online oefeningen en opdrachten, samenvattingen over het geleerde uit de laatste lessen, uitleg video over grammaticaonderdelen, online woordenlijsten, online (persoonlijke) woordenschat leren, overzicht van de lessen en vooruitgang van leerdoelen, quiz om het geleerde te oefenen en verschillende interactieve mogelijkheden. Verder is er een blog beschikbaar, waarin u persoonlijk met uw docent over de les, vragen of opmerkingen kunt uitwisselen. Geïnteresseerd? Dan kunt u dit pakket bij de les er extra bij nemen. Voor meer informatie ga naar cursusaanbod.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.